Maltepe Belediyesinden “Engelleri aşıyor, kampa gidiyoruz” sloganıyla düzenlenen yaz tatili için engelli vatandaşlar refakatçileriyle beraber yola çıktılar. İlki geçen yıl elli engelli vatandaş ve refakatçileriyle gerçekleştirilen yaz kampına bu yıl 90 engelli vatandaş ve refakatçileri katıldı.
Maltepe Belediyesi Engelliler Meclisi Başkanı Tülay Düztaş ve temsilcilerinin eşliğinde Balıkesir Altınoluk’ta kendilerine tahsis edilen tatil köyünde bir hafta geçirecek olan engelli vatandaşları Maltepe Belediye Başkanı Prof. Dr. Mustafa Zengin de ziyaret edecek.
Önümüzdeki günlerde kampa gidecek olan Başkan Zengin, “Bizim amacımız engelleri ortadan kaldırmak ve engelsiz bir yaşam sunmaktı. Engelsiz bir dünya yaratma arzumuzu geçen yıl hayata geçirdik ve bu yıl daha fazla katılım sağladık. Geçtiğimiz yaz engelli vatandaşlarımız doyasıya tatil yaparak engellerin zihinlerde olduğunu bir kez daha kanıtladı. Umarım bu yıl da eğlenceli bir tatil yaparlar.” dedi.