Maltepe Çankırılılar Derneği mart ayında seçilen yeni yönetimiyle Zeynettin Aydın başkanlığında dernek çalışmalarına hızlı bir şekilde start verdi.
Bugüne kadar Maltepe’ de toplamda 6 dönem Belediye Başkalığı yapan Selami Oğuz ve Bahtiyar Uyanık ile ne kadar gurur duysak azdır. Ancak bugüne kadar dernek çalışmaları tam verimli olamamıştı. Yeni yönetimiyle kan değişimine giden Maltepe Çankırılılar Derneği genç başkanı Zeynettin Aydın ile Maltepe’ de yaklaşık 40.000 civarında olan Çankırılıları bir araya getirerek dernekçilikle örnek davranışlara hizmetlere imza atacaklarını belirtti.
Amacımız elimizden geldiğince .Maltepe deki bütün Çankırı’ lılara ulaşmak ve hemşerilerimizi bir araya getirmektir.
Üye olan erkek hemşerilerimize şartımız eşlerini de üye yapmalarıdır.
Biz Çankırı’ lılar büyük bir aileyiz kadınlarımızda, erkeklerimizde kaynaşmalıdır.
Geniş bir salonu ve dernek merkezine sahip olan Maltepe Çankırılılar Derneği bütün hemşerilerini dernek çatısı altında toplamak istiyor.
‘’Dernek adresi ve iletişim bilgilerinin; Girne mahallesi.Atatürk Caddesi.No:17/7 Maltepe-İstanbul olduğunu vurgulayan başkan Aydın bu adresimizde bugüne kadar bir çok etkiliğe imza attık ve bundan sonra da hizmete deva edeceğiz’’ dedi.